tisdag 31 mars 2009

Tvärtom


Utmaning: gör saker tvärtom för en gångs skull. Brukar du kliva upp ur sängen från vänster sida, ta höger istället. Drick morgonte istället för morgonkaffe. Ta en annan väg, och ett annat transportsätt, till jobbet. Prova kläder i färger du ALDRIG brukar välja, kanske blir du jättefin. Ät middagen vid ett annat klockslag, prova nya maträtter. Lyssna på en annan radiokanal. Osv. Ja, varför inte?!

3 kommentarer:

Gullan sa...

Hm, det blir klurigt det där med sängen då den står med ena långsidan mot en vägg......men om jag lägger mig åt andra hållet som Pippi, med fötterna på huvudkudden så går jag väl upp på andra sidan......fast ändå inte.....hm?!

:D

Muffin sa...

Jo du, det där kan ju minsann ställa till problem för dej!!! Hahaha...jag skulle vilja se dej prova!

Gullan sa...

Hehe, då skulle du se när jag vaknade efter en ganska rejäl fylla hemma hos en kompis och trodde jag vaknat hos mitt ex......jag är så vansinnigt närsynt, och så vakna jag och var SÅ pissnödig så det var verkligen kris......upp ur sängen som ett skott och springer åt det håll jag skulle gjort OM det hade varit hos exet jag vakna, istället sprang jag rakt in i en vägg hahaha.......min väninna som satt i soffan i vardagsrummet och titta på TV och kunde se rakt in i rummet där jag låg fick sig en ordentlig syn och utropa "men vad GÖR du", och allt jag kunde säga var "Var är toa, VAR är TOA???!!!".....ojojoj va synd att jag inte kunde se det själv, det måste ju ha sett HYSTERISKT kul ut :)

Men jag har faktiskt nån gång kört skallen i väggen när jag kanske vaknat på natten kissnödig och halvvaken och tror att jag vaknar åt det hållet som inte är mot väggen hehe.